DICE stelt eerste seizoen Battlefield 2042 in tot de zomer – Gaming – Nieuws

DICE inizia non in zomer met het eerste seizoen van Battlefield 2042, waarmee onder andere nieuwe inhoud naar het spel moet komen. De ontwikkelaar zegt dat het uitstel nodig is, omdat er nu hard gewerkt wordt aan het verbeteren van de game.

In questo post sul blog schrijft DICE La squadra ‘toegewijd è aan de toekomst van Battlefield 2042’ e la data di arrivo è stata scritta in modo duro. De ontwikkelaar wil daarmee de game ‘laten voldoen aan de hoogste normen die we allemaal hanteren voor de franchise’.

De ontwikkelaar noemt een antal zaken die op korte termijn naar het spel komen. Dat gaat om verbeteringen aan het scorebord, de toevoeging van spraakcommunicatie su tutte le piattaforme e de uitbreidingen aan de profielen van spelers.

Verder wil DICE gioco di squadra verbeteren door het pingsysteem aan te passen en betere beloningen te geven aan spelers als team een ​​doel bereiken. Ook zegt DICE dat het de sparatoria zal blijven verbeteren aan de hand van feedback.

La modalità Portal può essere utilizzata con nuovi strumenti in modalità modifica e DICE per modificare l’esperienza e le modalità di spelling. Ook è er una squadra dat de specialisti in gioco onderzoekt en daar werk aan zal verrichten. Wat deze veranderingen precies zullen inhouden, is nog niet duidelijk.

DICE belooft in de toekomst transparanter te zijn over de richting die de studio in slaat met de verdere ontwikkeling van Battlefield 2042. Ook zegt de ontwikkelaar daarbij beter te willen luisteren naar feedback van spelers. Dettagli sul processo di DICE cancellato tramite il sito Web di Battlefield nei social media.

READ  Né Ibra né Donnarumma: parliamo finalmente d'altro

Porta dell’edificio focalizzato sul gioco che zoals die nu is, wordt het hetste seizoen van Battlefield 2042 uitgesteld. Daar was nog geen datum voor geprikt, maar DICE zegt dat het vooruitgeschoven is tot het Begin van de zomer. De ontwikkelaar krijgt zo meer tijd om de seizoensinhoud te ontwikkelen.

De komst van het eerste seizoen is het Begin van een jaar met vier seizoenen. Daarmee komen vier nieuwe specialists naar het spel, samen met nieuwe locaties en ‘andere volledig nieuwe inhoud’. DICE si scusa per chiedere scusa. Battlefield 2042 kwam in novembre vorig jaar uit en spelers konden toen al betalen voor toegang tot de Year 1 Pass, die dus nog lang op zich laat wachten. Spelers muoiono d’oro di Ultimate Edition di Battlefield 2042 hebben gekocht, krijgen als goedmakertje bij de volgende update een ‘exclusieve bundle’ met skins.

Battlefield 2042 krijgt sinds de release veel kritiek van spelers. Op Steam komt de gemiddelde waardering su ‘grotendeels negatief’. Dat geldt zowel voor recenti recensies anche voor het totaal sinds de release.

“Goedmaakbundel” per Battlefield 2042 Anno 1 Pass-kopers

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *