The Athletic: United start zoektocht, Ten Hag één van de vier kandidaten

Erik ten Hag blijft een belangrijke kandidaat om de nieuwe manager te worden van Manchester United. Volgens The Athletic prende in considerazione il momento in cui è stato scelto per l’allenamento, il veicolo dell’allenatore Aiace.

Het Doorgaans è andato ingevoerde mezzo britannico meldt dat United in de komende weken het proces wil inzetten om een ​​​​nieuwe manager te benoemen. Ten Hag, Mauricio Pochettino (Parigi Saint Germain), Luis Enrico (Spagne) en Julen Lopetegui (Siviglia) komen in aanmerking om het stokje over te nemen van tussenpaus Ralf Rangnick. Alle vier voldoen ze aan het belangrijkste criteri: ze hebben ervaring bij een grote club europeo.

Rangnick nam in novembre e stokje su van de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer. De Duitser doet aan het einde van het seizoen een stapje terug, waarna hij als adviseur nog twee jaar aan de premier League-Grootmacht blijft verbonden. Hoewel Rangnick grapte dat hij zichzelf zou kunnen aanbevelen, è United vastbesloten om een ​​nieuwe manager aan te stellen.

Mocht de keuze op Ten Hag vallen dan zou hij incontrato Donny van de Beek een oude bekende tegenkomen. De voormalig Ajax-middenvelder wordt mogelijk voor een halfjaar verhuurd, maar The Mancunians willen nog niet definitief afstand van hem doen.

lettore video

Controlla ieri da beste voetbalvideo’s

Meer video

READ  Calciomercato Napoli, suggerimento di Messi | Reazioni sui social network

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *