“Ajax waagde op slotdag transfermarkt poging voor Bragança”

De transfermarkt is weer gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met club uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten round de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Woensdag il 2 febbraio

“Ajax waagde op slotdag transfermarkt poging voor Bragança”

Ajax zou op de slotdag van de winterse transfermarkt een poging hebben gedaan voor Sporting Portugal-middenvelder Daniel Braganca. Dat meldt het portoghese medio A Bola. Ajax zou de middenvelder hebben willen huren met een optie tot koop. Bij Sporting Portugal wilde men echter niet meewerken aan een verhuur van de speler. Het gerucht mag opvallend genoemd worden, aangezien director voetbalzaken Marc Overmars liet weten dat Ajax middenvelder Christian Eriksen bewust geen contractaanbieding atto. Detto omdat hij dan een antal andere spelers zou ‘blokkeren’.

Giorno 1 febbraio

‘Ajax zag nel terzino del PSG Kurzawa alternatief voor Tagliafico’

Ajax zou al Paris Saint-Germain-linksback Layvin Kurzawa een alternatief hebben gezien voor Nicolás Tagliafico, zo meldt Sport RMC. Laatstgenoemde stond in de belangstelling van FC Barcelona, ​​​​al kwamen Ajax en Barça er niet uit. FC Barcelona wilde Tagliafico alleen huren, terwijl Ajax de Argentijn alleen aveva voluto verkopen. Van een transfer kwam het dus niet, waardoor Ajax uiteindelijk ook geen vervanger hoefde aan te trekken. Kurzawa, die in de belangstelling stond van nog veel meer club, bleef uiteindelijk bij PSG.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *