Google maakt vpn-dienst in One-subscription beschikbaar voor iOS – Tablets en telefoons – Nieuws

De vpn-dienst die Google aanbiedt in het One-subscription is nu ook beschikbaar voor iOS-gebruikers. De vpn è te gebruiken binnen de Google One-app en vereist minimaal een Premium-abbonamento. Sinds novembre è da vpn ook in Nederland en België beschikbaar.

De dienst heet VPN di Google One en versleutelt bij het inschakelen al het Internetverkeer van de smartphone. Google zegt de dienst nu naar iOS te brengen zodat meer gebruikers de dienst in kunnen zetten. Het bedrijf zegt dat de uitrol dinsdag is begonnen. Voor de vpn est minimaal een Premium-abbonamento nog, waarbij gebruikers ook 2TB opslag krijgen. Dit sottoscrizione kost tien euro per mae di honderd euro per jaar.

Google introduceerde de dienst eind 2020 en zei-toen dat de vpn geen logs come dns-queries, verbindingtimestaps en IP-adressen bijhoudt, maar gaf wel aan dat geaggregeerde data wordt verzameld die niet aan individual gebruikers te linken zou zijn. Le librerie van de vpn zijn opensource e dienst sono soddisfatte een onafhankelijke audit getest.

L’introduzione è stata de vpn-dienst alleen op Android en in de Verenigde Staten beschikbaar. Sinds novembre zijn daar meer landen bijgekomen, waaronder België in Olanda. Uiteindelijk moet er ook een Windows-versie komen van de vpn.

Google utilizza le recenti funzioni extra come le funzioni aggiuntive di VPN, il nome di Safe Disconnect, App Bypass e Snooze. Met Safe Disconnect ingeschakeld kan internet alleen gebruikt worden come de vpn is ingeschakeld. Met App Bypass worden specifieke app uitgesloten van de vpn, waardoor gebruikers bij die apps hun regular internetverbinding gebruiken. Snooze zorgt er weer voor dat de vpn-dienst tijdelijk wordt uitgeschakeld.

READ  Synology e QNAP avvertono di vulnerabilità critiche di Netatalk - IT - Notizie

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *