“Dat lag op voorhand al moeilijk”


2 febbraio 2022 – Frank Arnesen, direttore tecnico van Feyenoord, kijkt tevreden terug op de winterse transferperiode. De Rotterdammers versterkten zich vorige maand Patrik Walemark, Cole Bassett, Jorrit Hendrix e Jorrit Hendrix, terwijl alle sterkhouders aan bleven.“Cole Bassett en Jorrit Hendrix huren wij voor bescheiden bedragen en we hebben opties om ze vast te leggen. Philippe Sandler era transfervrij en een buitenkanje. recht om hem terug te kopen. En als een club hem ooit wil overnemen en een bod doet, dan kan City hetzelfde bedrag neerleggen en zorgen dat hij daar terugkeert”, vertelt Arnesen tegen het Algemeen Dagblad.

Il Feyenoord selvaggio a gennaio ha visto Joey Veerman con De Kuip halen. Il club di Rotterdam ha vinto contro il giocatore di baseball contro l’Heerenveen, ma il PSV ha vinto a colpi di arma da fuoco con il middenvelder di 23 giocatori. “Er was geld voor Joey Veerman, maar die bleek te duur”, aldus Arnesen, die erkent dat Feyenoord ook hoopte zaken te doen met Speed. “We hebben ingezet op Riechedly Bazoer, maar dat bleek eveneens erg moeilijk. Uiteindelijk kregen we de kans om Patrik Walemark te halen. Dat hij is gekomen, daar zijn we heel blij mee.”

Net als PSV gooide Feyenoord ook een lijntje uit naar Christian Eriksen, die na zijn vertrek bij International transfervrij was op te pikken. “Ik heb zijn vader gebeld. Maar vooral om er zeker van te zijn dat we geen buitenkans lieten lopen. Maar dat lag op voorhand natuurlijk al moeilijk, hij is een echte Ajax-jongen”, vertelt Arnesen. Eriksen verbond zich onlangs aan het Engelse Brentford.

READ  giocato nella Lazio Primavera

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *