dít is het ideale leeftijdsverschil in una relazione

Hoeveel jaar schelen jij en je partner? Onderzoekers zijn het erover eens. Questo è l’ideale leeftijdsverschil in una relazione.

Imparentato

In een Amerikaans onderzoek is er gekeken naar het ideale leeftijdsverschil in een relatie. Aan dit onderzoek namen 3000 getrouwde mensen deel. Uiteindelijk bleek dat de kans op een scheiding het kleinst was, bij een leeftijdsverschil van één jaar. De kans open een scheiding zou in dat geval maar 3% zijn. Zodra er een leeftijdsverschil è van vijf jaar, è de kans op een scheiding 18%. Dit percent loopt op, naarmate het leeftijdsverschil groter wordt. Als er in een relatie een leeftijdsverschil van twintig jaar is, dan is de kans op een scheiding namelijk 95%.

fecce ok: Déze sterrenbeelden zullen veel geluk hebben in de liefde nel 2022

Fattore

Als het leeftijdsverschil te groot wordt, kan er sprake zijn van een generatiekloof. Doordat jij en je partner niet in dezelfde tijd zijn opgegroeid, ontstaat er som miscommunication. Mensen willen zich over het algemeen graag begrepen en erkend voelen. Een groot leeftijdsverschil kan dit prettige gevoel in de weg zitten. Altijd handig die wetenschap. Toch spelen er natuurlijk ook nog een heleboel andere factoren een rol, die ertoe bijdragen of een relatie uiteindelijk wel of niet slaagt. Zolang jullie samen gelukkig zijn, is leeftijd alleen maar een getal.

fecce ok: Waarom zoenen zo ontzettend belangrijk è in una relazione

Foto: Getty Images
Marrone: OhMyMag.co.uk

Semplice Vriendin? Volg on op Facebook in instagram. I kunt ho ook aanmelden voor undici wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

READ  Qual è la colazione più salutare: ricotta, yogurt o skyr?

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *