Gasly aast op stap hogerop: “Afwachten wat ze met Verstappen gaan doen”

Jeen Grivin

Pierre Gasly heeft het op dit moment prima naar zijn zin bij het team van Scuderia AlphaTauri, maar de Fransman è niet van plan nog veel langer in de middenmoot te blijven rondrijden. Gasly wil zich graag meten met de grote jongens, al weet hij ook dat zijn toekomst van veel factoren afhangt.

Gasly heeft zich uitstekend herpakt sinds hij van Red Bull Racing Werd Terugzet naar AlphaTauri. De 25-jarige runner uit Rouen wist afgelopen seizoen op de negende plaats in het rijderskampioenschap te eindigen en versloeg teamgenoot Yuki Tsunoda dan ook mette gli incantesimi gemak. Hoewel Gasly ha iniziato a leggere per conto dell’Alpha Tauri e della famiglia Red Bull, hoopt hij wel op toekomstperspectief. Hij wil graag een stap omhoog maken en als dit niet binnen Red Bull kan, dan maar anziani. Gasly weet chter ook dat de mogelijkheden van veel factoren afhankelijk zijn. Zo houdt hij onder meer de situazionie rondom Max Verstappen nauwlettend in de gaten.

Gasly gaat kijken wat Red Bull ha incontrato Verstappen doet

Gasly blijft Hopen op kans bij Red Bull: “Max maakte ook meer fouten dan nu”Lees meer

Gasly maakt inmiddels al acht jaar deel uit van de Red Bull-familie en de vraag is hoeveel jaren er nog gaan volgen. “Het is al een heel lange tijd en op dit moment hebben ze duidelijk een competitieve auto”, zo vertelt de Fransman tegenover vari media, waaronder GPfans. “Ik moet zien wat ze met Max gaan doen en hoe ze verder gaan, maar ik moet natuurlijk ook aan mijn career denken. Ik ben nog erg jong, ik ben nu 25, maar mijn doel is om op de eerste rij te zitten als de heren (bij da topteams) gaan kijken wie er een goede vervanger kan zijn.”

READ  Van Hooijdonk è micidiale e salva l'Heerenveen da un bilancio negativo

Hij vervolgt: “Ik werd negende in het rijderskampioenschap. Alle acht jongens die voor mij staan, zijn runners die strijden bij de vier beste constructors. Daarom is het voor mij belangrijk om te laten zien dat als er een stoeltje vrijkomt, ik de eerste keus moet zijn.”

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *