GIORNO DELLA PARTITA! Stadsderby a De Kuip

È il giorno della partita! Feyenoord neemt het vanmiddag in de proprio Kuip op tegen stadsgenoot Sparta. Er zullen vanmiddag eindelijk ook weer supporters in De Kuip zitten: het stadion mag voor een derde gevuld worden. Da Stadsderby Begint vanmiddag om 12:15 è in diretta volgen via ESPN e via het liveblog op FR12.nl.

Vorm Feyenoord
I Rotterdammers hanno vinto due settimane consecutive incontrate 1-4 contro NEC e daarmee herpakte Feyenoord zich na het verloren duel tegen Vitesse (0-1). De gewonnen wedstrijd a Nijmegen era een belangrijke; Concorrente PSV verloor in eigen huis van Ajax en ook Vitesse en AZ leden duur puntenverlies. De ploeg van Arne Slot staat nu derde in de competitie. La porta di errore del PSV è stata registrata nel Feyenoord nel fine settimana in cui è stato selezionato un punto di incontro di ritorno. Koploper Ajax staat zes punten voor op de Rotterdammers; PSV non c’è più niente da fare. De nummer twee heeft dus wel één wedstrijd meer gespeeld.

Hoewel er vorig weekend dus niet werd gevoetbald door een interlandperiode waar de UEFA geen gebruik van maakte, betekent het niet dat het rustig was en rond De Kuip. Direttore tecnico Frank Arnesen moest op Giorno di scadenza nog sbattere aan de bak. Questo è il punto in cui la finestra di trasferimento invernale è stata trasferita da Philippe Sandler. Met de komst van de centrale verdediger heeft Slot nu meer keus in defensie. De transfer van het grote talent Dermane Karim werd de dag erna ook nog official bekendgemaakt. De middenvelder zal in eerste instantie gaan aansluiten bij Feyenoord O21, maar lijkt door zijn talent niet lang te hoeven wachten op een kans in het eerste.

READ  La Ferrari F1 risponde alle voci sul telaio "più leggero" Red Bull Racing

Slot blikte vrijdag on wekelijkse persconferentie terug op de transferwindow. “We hebben nu twee windows heel veel spelers laten gaan en zeker niet meer geld uitgegeven dan de afgelopen jaren. Het is natuurlijk heel makkelijk om je selectie te versterken als je achter elkaar maar geld uitgeeft. Wij doen dit toch binnen het budget. Toch zijn we er kwalitatief weer sterker op geworden, dat is denk ik de knapste prestatie.” Sandler zal vandaag nog niet bij de selectie zitten. “Het Begint er wel mee dat we hem eerst moeten opbouwen en dat moeten we niet te gehaast doen, daar nemen siamo andati undici tijd voor, om ervoor te zorgen dat hij ergens de komende weken een keer klaar zal zijn om minuten te gaan maken. “

Het belangrijkste nieuws è dat er vandaag weer supporters welkom zijn in De Kuip. Het kabinet laat met ingang van deze speelronde toe dat de nederlandse stans voor maximaal een derde gevuld mogen worden. Nog destrieri veel te weinig, maar het is beter dan een lege Kuip. Vandaag zullen er dus iets meer dan tienduizend Feyenoords in het stadion zitten. Slot kijkt uit naar het weerzien met Het Legioen. ”Tifosi moeten het al veel te lang missen. Dat je nu maar een deel van onze seizoenkaarthouders en supporters blij kan maken, is voor die mensen en voor ons hartstikke jammer. Ik mag toch hopen dat we heel snel naar een hogere bezetting gaan. Dat kan ook niet anders dan op zeer korte termijn gebeuren, lijkt me.”

READ  Sparta ad Arnhem per 6 minuti: 'Folle, quasi uno sport diverso'

Naast Sandler zal ook Reiss Nelson er vandaag niet bij zijn. De Engelsman werd deze week met een positieve coronatest naar huis gestuurd. De overige spelers van Feyenoord zijn zaterdag opnieuw getest. Daar lijken geen nieuwe besmettingen te zijn vastgesteld. Patrik Wålemark nel ruolo di Cole Bassett ha fatto il suo debutto ufficiale per i Rotterdammers gaan maken. Ze lijken wel op de bank te beginnen. Luis Sinisterra è terug van zijn infortunio all’inizio in base. Op de rechtsbackpositie lijkt Lutsharel Geertruida de voorkeur te krijgen boven Marcus Pedersen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcu, Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Vorm Sparta

De Spangenaren lijken de laatste tijd in de hoek te zitten waar de klappen vallen. De laatste overwinning dateert alweer van 6 November en van de laatste vijf wedstrijden werd er vier keer gelijkgespeeld en éen keer verloren. Ook zal Sparta geen fijne herinneringen hebben e wedstrijd tegen Feyenoord op Het Kasteel (0-1).

Hoofdtrainer Henk Fraser maakte onlangs bekend dat hij na dit seizoen vertrekt bij Sparta, uitgerekend in de week van de wedstrijd tegen de stadsgenoot. Van een bewuste timing, om zijn spelers bijvoorbeeld uit de schijnwerpers te halen, is geen sprake erkent de oefenmeester. ”Het is geen afleiding, absolut niet. Als ik rekening moet gaan houden met iedereen kan ik niets goed doen.”

Fraser beschikt vandaag su een fitte selectie. ”De groep è perfetto. Van de jongens die gekomen zijn moeten we er een aantal zorgvuldig brengen. Dat soort kaliber spelers zou normaal gesproken nou eenmaal niet naar Sparta komen. Younes Namli, bijvoorbeeld. We hebben aanzienlijk voetballend vermogen erbij, maar moeten een aantal dingen gezamenlijk opvangen. Fysiek en conditioneel moet een antal jongens nog wat verbeteren.”

READ  Europa League, Roma-Brighton – LA DIRETTA - ilGiornale.it in Italian: Europa League, Roma-Brighton – LA DIRETTA - ilGiornale.it

Vermoedelijke opstelling Sparta
Okoye; Van Crooij, Vriends, Auassar, Beugelsdijk, Durmisi, Abels, Mijnans, Namli, Thy, Dalmau.

Storia
2020 – 2021 Feyenoord – Sparta 1-1 (1-0)
2019 – 2020 Feyenoord – Sparta 2-2 (0-0)
2017 – 2018 Feyenoord – Sparta 3-1 (1-1)
2016 – 2017 Feyenoord – Sparta 6-1 (2-0)
2009 – 2010 Feyenoord – Sparta 3-0 (1-0)

Wat gaan abbiamo fatto vandaag?

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *