Spotify verwijdert tenantallen podcastafleveringen di Joe Rogan

Spotify ha raccolto molti contenuti nel podcast L’esperienza di Joe Rogan verwijderd, passeggiata afleveringen mette il produttore di podcast Tim Ferriss, il komiek Theo Von e il professore di marketing Gad Saad.

Waarom de afleveringen zijn verwijderd, is niet bekend. Spotify zegt er zelf niets over. fan-op forum internet Reddit speculeren dat het te maken kan hebben met grof en racistisch taalgebruik, zoals het gebruik van het n-woord.

Vorige settimana lagen Spotify e Joe Rogan sotto vuoi voor het verspreiden van desinformatie sul coronavirus in L’esperienza di Joe Rogan, waar gemiddeld 11 milioni di anni fa con luisteren. L’artista Neil Young e Joni Mitchell non hanno mai sentito parlare della piattaforma di streaming in cui sono stati scritti.

Daarop becca Spotify maatregelen Te nemen tegen het verspreiden van desinformatie op de streamingsdienst. Het is onduidelijk of het verwijderen van de afleveringen een reactie daarop is.

contesto adatto

Spotify e Joe Rogan sono stati pubblicati in America dai media non sono stati pubblicati nel Regno Unito. Abbiamo incluso Rogan una videoverklaring su Instagram scuse aangeboden voor het gebruik van het n-woord in zijn podcast.

Die verklaring volgt op de circulatie van een videocompilatie van clips Waarin Rogan het woord herhaaldelijk gebruikt. “De clips zijn uit de context gehaald en allemaal samengeperst”, zegt hij in de verklaring. “Het ziet er verschrikkelijk uit, zelfs voor mij.”

Rogan erkent dat hij jaren geleden regelmatig het n-woord gebruikte en dat hij daar nu spijt van heeft. Da podcastmaker gaat in de verklaring niet in op de afleveringen die van Spotify zijn verwijderd. De meeste afleveringen die van het platform zijn weggehaald, zijn jaren geleden al opgenomen.

READ  Coen e Sander ringraziano gli ascoltatori per l'ultimo spettacolo: "Sei cresciuto con loro"

Het lijkt onwaarschijnlijk dat de mensen die in de podcasts te gast zijn, zelf hebben gevraagd de afleveringen van Spotify te verwijderen. Incontrato Tim Ferris, waarvan in ieder geval één aflevering is verwijderd, staan ​​​​andere afleveringen wel nog online.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *