Valve inizia il 25 febbraio con Steam Deck – Gaming – Nieuws

Valve brengt zijn steam deck-handheld op 25 februari uit. Dat maakt het bedrijf bekend in un blogpost. Op die datum kunnen de eerste gebruikers con una prenotazione su Steam Deck bestellen bij het bedrijf. De eerste modellen worden vanaf 28 februari verzonden.

Valve schrijft in de blogpost dat gebruikers met een reservering 25 februari round 19.00 uur Nederlandse tijd een uitnodiging kunnen verwachten om een ​​​​Steam Deck aan te schaffen. Klanten hebben vervolgens 72 uur de tijd om gereserveerde exemplaar te bestellen. Na die drie dagen gaat hun exemplaar naar de volgende persoon op de wachtlijst. De eerste Steam Decks parola al 28 febbraio verzonden en Valve wil naar eigen zeggen iedere week uitnodigingen versturen.

De uitnodigingen worden verzonden in de volgorde waarin de reserveringen zijn gemaakt. Gebruikers krijgen daarbij alleen de optie om het model te bestellen die ze daadwerkelijk hebben gereserveerd. Het is due niet mogelijk om de opslagconfiguratie te wisselen bij het bestellen met een reservering. Gebruikers die geen reservering hebben geplaatst, kunnen op 25 februari nog geen Steam Deck bestellen, maar het is wel mogelijk om een ​​nieuwe reservering te plaatsen. Gebruikers die dat doen, kunnen naar verwachting ‘na het tweede kwartaal’ een Steam Deck aanschaffen. Dat geldt voor alle drie de modellen.

Valve was aanvankelijk van plan om de Steam Deck a dicembre 2021 a verkopen, maar het bedrijf stelde ha detto in seguito uit naar februari. De reden hiervoor era het wereldwijde chiptekort. Da console palmare beschikt su een semi personalizzato apu van AMD mette Vier Zen 2-core e een RDNA 2-gpu con acht unità di calcolo. L’inizio del trasferimento il 16 luglio 2021 è stato accettato da Steam Deck-reserveringen. De verwachte levertijd liep toen al snel op.

READ  Calciomercato, Allegri rifà l'Arsenal: tre le firme della Juventus

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *