Van de Beek, Wijnaldum e De Jong ‘verblind door grote geld’: ‘Geen medelijden’

Wim Kieft heeft geen medelijden ha incontrato Donny van de Beek, Georginio Wijnaldum in Frankie de Jong. Het gaat de Nederlanders, die vertrokken naar Manchester United, Parigi Saint Germain in FC Barcelona, niet altijd voor de wind in het buitenland.

“Het medelijden met een Van de Beek of Georginio Wijnaldum, die bij Paris Saint-Germain vaak wordt geslachtofferd, of Frenkie de Jong, die maar niet uit de verf komt bij FC Barcelona en veel kritiek oogst, is nogal ongepast”, inizia Kieft in zijn nella colonna Da Telegraaf. “Dit zijn stuk voor stuk jongens intelligenti, die toch hebben nagedacht over de stap naar het buitenland?”

De Jong speelt het merendeel van de wedstrijden bij Barcelona, ​​​​maar dat doet hij meestal niet op zijn favoriete positie. ‘De Jong aveva toccato la porta dell’FC Barcelona e un club in verval era? Een club, waar een clubicoon come Sergio Busquets een onaantastbare status heeft en niet toevallig op De Jongs favoriete positie staat. Zo iemand geeft zijn plaats niet zomaar regalo. Zelfs niet aan iemand die voor meer dan tachtig miljoen euro is gekocht’, aldus Kieft.

Medelijden hoeft men volgens Kieft niet te hebben met Van de Beek, Wijnaldum e De Jong. ‘Ze zijn allemaal verblind door de grote naam van rispettoievelijk Manchester United, Paris Saint-Germain e FC Barcelona, ​​​​maar tegelijkertijd net zo goed door het grote geld. Het is daarom helemaal niet nodig om medelijden te hebben met die spelers.’

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *