David Beckham: “Victoria eet al 25 jaar elke dag hetzelfde”

David shuift aan bij de River Café Table 4-podcast e inizia a leggere su zijn liefde voor koken en lekker eten, Waarna de eetgewoonten van vrouwlief onderwerp van gesprek worden. “Ik kan soms echt emotioneel worden van lekker eten en wijn. Als ik iets geweldigs eet, wil ik dat iedereen het probeert”, vertelt hij. “Helaas ben ik getrouwd met iemand die de laatste 25 jaar altijd hetzelfde heeft gegeten. Vanaf het moment dat ik haar leerde kennen, eet Victoria alleen maar gegrilde vis en gestoomde groenten. (…) Ze wijkt daar zo goed als nooit van af .”

Het is in al die jaren wel een keer (wij herhalen: één keer) voorgekomen dat Victoria iets anders at. Voor David vormt dat ‘een van zijn mooiste herinneringen’. “Ze was zwanger van Harper. Het was geweldig, ze nam iets van mijn bord en at het op. Het was een van mijn favoriete avonden. Ik herinner me niet meer wat het was, maar ik kan wel zeker zeggen dat ze het sindsdien niet meer gegeten heeft.”

Eerder onthulde Victoria zelf ook al een antal eetgewonten. Zo eet ze niets dat gebakken is in olie of boter en neemt ze ook nooit sausjes bij haar eten. Verder zijn zuivelproducten en rood vlees niet aan haar besteed.

Toch heeft ze wel iets anders in haar favorietenlijstje staan: een stuk volkoren brood met zout erop. Verdere et ze op haar verjaardag een taart die volledig uit frutta migliore.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *