de voirssende invloed van wiet op je seksleven

Dat wiet een wonder der natuur is, wisten de oude Chinezen al. Het blijkt ook uit de lijst met wetenschappelijk aangetoonde gezondheidsvoordelen. Aan dat lijstje kun je nog een onderzoek toevoegen: de positieve invloed op je seksleven.

Misschien heb je het zelf al eens gemerkt, maar wetenschappers della Stanford University wilden het zeker weten. Zij voerden een onderzoek uit om te bevestigen wat wij eigenlijk allemaal al weten: wiet tilt je seksleven naar een hoger level.

Wiet en de invloed op i seksleven

Voor de studie, die è gepubliceerd in het Giornale di medicina sessuale, analysiserden onderzoekers gegevens van een enorme groep mensen. Deze bestond uit 28.176 vrouwen en 22.943 mannen. Bij het onderzoek is gekeken of er een verband was tussen het gebruik van cannabis en de mate waarin respondenten seks hadden.

Uit de studie bleek dat mensen die dagelijks cannabis gebruikten zo’n 20 procent meer seks hadden dan personen die geen wiet gebruikten. Ook zou het de seksuele functie niet schaden.

‘65% van de vrouwen geniet meer na cannabis’

Uit een ander wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het gebruik van marihuana de kwaliteit van seks ook een boost geeft. Dit was het sterkst merkbaar onder de vrouwelijke deelnemers. Maar liefst 65 procent van deelnemende vrouwen genoot meer van seksuele handelingen na het gebruik van wiet.

Conclusione: la cannabis in seks gaan goed samen. Daarbij moet natuurlijk gezegd worden dat de gezondheidsvoordelen alleen volledig gelden als je cannabis open een andere handle nuttigt dan via de longen. Denk aan druppen, te, cake en zo is er nog een aantal manieren.

READ  Come la guerra in Ucraina provoca morti indirette

Cannabis tegen corona

Dan heb je natuurlijk ook nog zoiets als corona, en nu begint het ongeloofwaardig te worden. Uit recente onderzoek blijkt dat ‘componenten in wiet het virus tegengaan’. Lees ieri meer su dat onderzoek, dat Begin dit jaar è gepubliceerd. Ulteriori informazioni sul lavoro tecnico? Check in de Wetenschappelijke publicatie in Journal of Nature Products.

Foutje gezien? Mail on. Wij zijn I dankbaar.

Reager op articolo:

Onderzoek: de voirssende invloed van wiet op je seksleven

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *