Diederik Ebbinge openhartig sul burn-out: “Ik kon niets meer”

Op weg naar de vast schrijfplek van de attore vertelt Diederik over deze donkere tijd. Diederik Wilde Graag FilmRegisseur Worden en dat combinare con gli attori, maar dit zorgde voor veel stress en financiële onzekerheid. De zorg van zijn twee kinderen kwam daar ook nog bij en dat werd Diederik te veel. ‘Ik heb een dijk van een burn-out gehad. Ik kon niks meer. Ik aveva veel angstaanvallen en paniek”, vertelt hij. ”Ik kon ook niet meer werken. Dat è strano. Dat je het gewoon niet meer op kan brengen. Ik heb acht maanden niet gewerkt.”

Na hard aan de slag te zijn gegaan ha incontrato la terapia in consapevolezza, kon Diederik er weer tegenaan. ”Het heeft me echt wel veranderd. Ik ben een brave huisvader geworden die verantwoordelijker leeft en niet meer zes projecten tegelijk doet”, vertelt Diederik. Ook geeft de attore aan dat hij nu veel meer op zijn grenzen let. ”Ik voel nu veel sneller signalen, dat je denkt: nu moet je weer gaan oppassen jongen. En dan ga ik wat rustiger aan doen.

In Rooijakkers su de Vloer gaat de presentator langs bij verschillende bekende Nederlanders. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen strijkt de presentator neer op de bank bij de 27-jarige Donnie, de ras-Amsterdammer die van stotterend jongetje uitgroeide tot succesvol rapper. Hij vertelt openhartig over het vaderschap en de moeizame relatie met zijn vader. Rooijakkers su De Vloer è wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4 di terug te kijken bij Videoland.

READ  Jennifer Lopez era nuda e nel suo "posto preferito" durante la proposta di matrimonio di Ben Affleck

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *