‘Google wil Stadia opdoeken en omvormen tot Stream, een service voor derden’ – Gaming – Nieuws

Ik heb een groep van ongeveer 7 vrienden waarmee we regelmatig samen online gamen. Denk hierbij aan Factorium, Dying Light, The Forest, Ghost Recon, ecc. Maar wel allemaal coöperatief nella ricreazione.
Per quanto riguarda la gestione del gioco, il gioco è un ritardo di input da 50 ms e non pertinente.

Twee van ons, waaronder ikzelf, zijn nu aan het testen met cloudgaming. Dying Light 2 in Cyberpunk 2077 hebben abbiamo anche testato i giochi gedaan.
In de minst gunstige connectievorm (en daarmee bedoel ik 2.4 GHz WiFi en de router niet op dezelfde verdieping als het device waarop je gamed) is de inputlag nog steeds laag, al voel je wel dat je beeld een tiny fractie achterloopt.
Zodra ik bedraad game of dichterbij de router ga zitten, danwel de 5 GHz aan slinger, dan merk ik de inputlag eigenlijk niet meer.

Onze conclusie: Zolang je niet concorrenza gaat Counter Striken waarbij 10ms een verschil tussen leven en dood is, dan is Cloud Gaming echt dikke, dikke prima.

Besef dice ok anche:
Ik heb Cyberpunk 2077 è disponibile sul mio PC (GTX 2080 heb ik). Niet alleen moet je dan eerst bij wijze van spreke eerst een download van 80GB downloaden (en dan mag je daarna weer een patch van 50GB downloaden), maar als ik die op max settings aanslinger dan moet mijn pc echt hard aan het werk op max voltage , fan op volle toeren, ecc.

Il programma di installazione nuovo è l’app GeForce Now da Samung Galaxy S21 Ultra. Ik koppel er un controller bluetooth aan. Apri l’app, clicca su “Gioca a Cyberpunk 2077” in 5 secondi dopo, scarica il gioco a 60 fps. Installa, scarica da un PC per un totale di € 2.500+.

READ  Zaniolo ufficializza la storia d'amore con Chiara Nasti: tatuaggio e prima foto insieme

Ik ga serieus wel nadenken of ik nog wel zo’n achterlijke power pc ga aanschaffen als ik voor € 10 a più e tutti i giochi con impostazioni ultra con 60 fps kan spelen.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *