Hanneke Groenteman: ‘Matthijs van Nieuwkerk cancella mij na grapje’ | Sterren

Dat vertelt de 82-jarige televisiecoryfee per la settimana tra Teun & Gijs vertellen alles. “Het heeft me jarenlang hoog gezeten”, bekent ze in de podcast van haar zoon Gijs Groenteman. „Ineens mocht ik nooit meer komen. Ik heb Matthijs daar nog wel eens een appje over gestuurd, maar nooit een antwoord gekregen.

Groenteman zat nel maggio 2016 in een uitzending waarin gepraat werd over de Dodenherdenking in Teatro na de Dam. „Ik vroeg Matthijs di hij ook ging herdenken op 4 mei. ‘Nee, ik kijk dan televisie’, antwoordde hij. Ik zei daarna wat badinerend: ‘Oh, è dat zo? Ik had jou als Amsterdamse jongen wel ingeschat als iemand die live ergens zou gaan herdenken.’”

Tipo di ironia

Het gesprek ging nog anche porta. “Ik zat maar te kwebbelen en had niet door dat hij echt ineenkromp”, aldus Groenteman. „Ik dacht zelf dat ik een soort ironie uitstraalde, maar het kwam helemaal verkeerd over. Ik heb het nu teruggekeken en dacht: ja, nu zie ik het ook.”

BnnVara laat in een reactie weten dat Van Nieuwkerk (61) geen behoefte voelt om te reageren. “In un talkshow è het een komen en gaan van gasten”, aldus een woordvoerder. „Welke afwegingen er achter de schermen worden gemaakt is niet iets dat we publishkelijk evalueren. Zeker zes jaar na dato niet.

L’annuncio di Van Groenteman è ieri te zien op 4,21 minuti.

READ  Proteggi tuo figlio dai social network? Manie di grandezza, ecco tutto' | Cronache e recensioni

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *