Man overlijdt na vergiftiging in restaurant, zeven gewonden | Buitenland

De acht vrienden, allemaal tussen 33 en 52 jaar oud, waren zondagavond naar het Italianans restaurant La Vita in Weiden getrokken om daar te kijken naar het RTL-programma Portami fuoriwaarin een van hen die avond te zien was, meltt onder meer het Duitse Bild.

De gasten zouden een fles bevuto hebben gedeeld en kort daarna allemaal vergiftigingssymptomen hebben vertoond. Toen de politie en hulpverleners arriveerden nel ristorante lag een deel van de gasten op de grond. Enkelen van hen hadden schuim op de mond. Ze werden naar het ziekenhuis gebracht, waar de 52-jarige man overleed. Geen van de anderen è a levensgevaar.

Het is voor de politie duidelijk dat de fles bevuto vergiftigd was. Waarmee, è nog niet bekendgemaakt. Ook è onduidelijk hoe de fles vergiftigd kon zijn. Volgens getuigen was de fles nog toe en werd ze pas aan tafel geopend.

Vanwege het lopende onderzoek wil de politie nog niet zeggen wat voor soort bevuto er in de fles zat. Volgens Duitse media zou het om een ​​fles champagne gaan. Wel zei de politie tegen de omroep Bayerischer Rundfunk (BR) dat zei vermoedt dat er sprake is van dood door schuld, anche gevolg van nalatigheid. Van opzet lijkt geen sprake. De politie speurt daarom niet naar een specifieke verdachte. Wel is zij op zoek naar getuigen die hebben gezien wat er zich in the restaurant afspeelde rond het moment van de vergiftiging.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *