Novità

343 Industries, de ontwikkelaar van Halo Infinite, kan nog niet aangeven wanneer seizoen 2 en 3 van de game uitkomen en wanneer de co-opcampagne en de Forge leveleditor verschijnen. De ontwikkelaar aveva daarover e januari een update beloofd.

Dat schrijft Joseph Staten, of capo della creatività per Halo Infinito, su Twitter. Hij schrijft dat het plan was on januari een update te geven over de plannen voor de aankomende seizoenen van de Halo-game, wanneer spellers co-op konden verwachten en wanneer Forge-leveleditor naar Halo Infinite zou komen. Maar, zo zegt Staten, heeft team heeft meer tijd nog om de plannen uit te werken. Daarom kan de studio nu geen update waar spelers op kunnen vertrouwen. Wanneer de uitgever ha incontrato più informazioni komt, zegt hij er niet bij. Dat moet ‘zo snel mogelijk’ gebeuren.

Una settimana geleden deelde de uitgever nog het nieuws dat de gioco inmiddels 20 milioni di spelers heeft. Het is daarmee de grootste Halo-release in de geschiedenis van de franchise. Il furgone di gioco multiplayer kwam dal 15 novembre uit, eerder dan de aangekondigde 8 dicembre. Dalla campagna per giocatore singolo a Cheen wel op die datum. La versione originale era de game echter niet voorzien van een co-opmodus voor de campagne. Het spel aveva ok nog geen editor di livelli di Forge. Deze zouden volgens 343 Industries rispetto per i verschijnen in seizoen 2 en seizoen 3 van de gioco. Il piano era om elke drie maanden een nieuw seizoen uit te brengen. Dat zou betekenen dat in februari of maart seizoen 2 zou uitkomen met co-op en in mei of juni seizoen 3 met de Forge-editor.

READ  Netflix annuncia film e serie animate basati sui giochi Gears of War - Giochi - Notizie

Die planning lijkt met het bericht van Staten vertraging op te lopen. Wanneer seizoen 2 in 3 in co-op in Forge dan naar Halo Infinite komen, is nog niet bekend. Dal rilascio van Halo Infinite kon rekenen op positieve recensioni, ok op Tweaker, ondanks e ontbreken van bepaalde caratteristiche. Het spel kampt sinds release al wel incontrato su semplici matchmakingproblemen.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *