Stichting Hamilton in Sky Sports gaan samenwerken

Opvallend nieuws vanuit het Verenigd Koninkrijk. Sky Sports gaat samenwerken ha incontrato la fondazione van Lewis Hamilton, Mission 44.

De stichting van Hamilton è een voortvloeisel uit zijn strijd tegen razzismo. Sinds de moord op George Floyd e daaropvolgende ‘Black Lives Matter’-protesten laat Hamilton zijn stem luid en duidelijk horen. Hij zette enkele veranderingen in de Formula 1 ingang en zorgde ervoor dat er voor elke Grand Prix aandacht wordt gevraagd voor gelijkheid.

Miljoen

Nu gaat zijn stichting dus samenwerken ha incontrato Sky Sports. Sky zendt de sport al jaren uit in Hamiltons thuisland e de stemmen van de commentatoren van de zender klinken wereldwijd in miljoenen huiskamers. De zender en de stichting gaan een twee jarig samenwerkingsverband aan. De stichting zal tijdens deze looptijd meer dan een miljoen pond ontvangen.

Potenziato

Hamilton zelf onderbreekt zijn stilte in een persbericht. De Britse Mercedes-coureur reageert verheugd op de samenwerking: “Ik hoop dat we door deze samenwerking een belangrijke verandering in gang kunnen brengen. We willen scholen de juiste strategieën aanbieden om zwarte leerlingen te ondersteunen en te empoweren. Dit in plaats van ze op te venire.”

READ  Superior Verstappen ottiene la pole di qualifica sul bagnato per il GP del Canada | ADESSO

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *