Studio Voetbal file Ajax en Van der Sar: ‘Hij kan niet veel meer hebben’

Arno Vermeulen ziet de laatste jaren een patroon bij Aiace: het moreel kompas è verdwenen ad Amsterdam. Het zou algemeen director Edwin van der Sar weleens de kop kunnen kosten, aldus de NOS-commentator bij Studio Voetbal.

Vermeulen wijst op meerdere incidenten onder leiding van der Sar. “Het moreel kompas onder deze directie is weggeweest. Neem de zaak-Nouri, Promes, Qatar, schenden van coronaregels in Portugal en een cryptoscam, waar mensen failliet aan gaan. Iemand aveva meteen bij Overmars moeten ingrijpen: Wat ben jij hemelsnaam aan het doen? Daar kap je mee als Ajax-manager con un salario di 1,7 milioni!

Van der Sar erkende zondag dat hij heeft overwogen te stoppen als algemeen director van Ajax. Hij wacht nu eerst het external onderzoek af. “Hij hoeft niet direct op te stappen, maar zijn functioneren moet wel geëvalueerd worden; of hij wel de goede persoon voor die plek is”, zegt Freek Jansen, hoofdredacteur en Ajax-watcher van Voetbal International.

Vermeulen è het daarmee eens. “De raad van commissarissen heeft er heel weinig belang bij om Van der Sar te laten vertrekken, want Overmars is al weg. Dan verlies je heel veel competenza nei contatti internazionali. Maar ik denk vooral dat Van der Sar niet veel meer kan hebben. Als er nog iets naar buiten komt, kan het weleens afgelopen zijn met hem. Hij is niet op alle punten een goede algemeen director.”

READ  Tennis: Us Open, Djokovic travolge Muller e torna numero 1. Subito eliminato Musetti - Hamelin Prog

lettore video

Controlla ieri da beste voetbalvideo’s

Meer video

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *