Raket die op Maan zal crashen è niet van SpaceX maar è cinese | Wetenschap & Planet

Het kan verkeren, zeker in de ruimte. Enkele weken nadat een astronoom aveva gesignaleerd dat Begin maart een rakettrap van een Falcon-9 van SpaceX op de Maan te pletter zou slaan, is Bill Grey zondag van mening veranderd, zo hebben meerdere media gemeld. Hij denkt nu dat het om een ​​trap van een cinese draagraket gaat.
Il nome dei media è stato pubblicato da Gray su una trappola di Falcon-9 che è stato utilizzato da SpaceX, da Elon Musk e da Elon Musk. De trap è un overblijfsel van de lanceing del Deep Space Climate Observatory della NASA nel 2015, zo verluidde.

Un ingenieur van het befaamde Jet Propulsion Laboratory van de NASA trok echter aan de alarmbel en liet Grey zaterdagmorgen weten dat het traject van de Falcon niet echt dicht langs de Maan leidt. Het zou dus raar zijn indian de trap toch zo dicht zou zijn om op het hemellichaam te ploffen.

Grey deed zijn huiswerk opnieuw en vond een nieuwe mogelijke “dader”: een trap van de Chinese Lange March 3C die in ottobre 2014 de Chinese Chang’e-5-T1 naar de Maan slingerde.

Het lanceertijdstip en het traject komen vrijwel helemaal overeen met de baan van het object dat de natuurlijke satelliet van de Aarde zal treffen.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *