Tammy uit 1000 libbre Sisters uit kunstmatig coma: ‘Haar longen stopten ermee’

Na un periodo di riposo con una depressione e un consumo eccessivo di bevande e bevande fresche da bere in una stanza in America, nello stato dell’Ohio. Eenmaal aangekomen gaat het al snel fout. Tammy Wordt ha incontrato hoge spoed naar het ziekenhuis gebracht come ‘het ineens heel slecht met haar gaat’, vertelt haar fratello Chris.

Kort nadat Chris en zijn vrouw Brittany haar hebben afgezet bij de kliniek krijgen ze een belletje dat Tammy ‘een snelle ademhaling heeft’. “Ze vertellen ons dat haar longen het hebben opgegeven. Haar lichaam houdt ermee op”, zegt zus Amanda. “Op dit moment vrezen we het ergste. We zijn al een begrafenis aan het regelen voor m’n kleine zusje. (…) Het gaat al zo lang slecht met haar. Ze heeft te lang gewacht. En precies op het moment dat ze er weer voor gaat en hulp zoekt, krijgt ze dit.”

Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis wordt Tammy meteen aan de beademing gelegd en brengen ze haar in un kunstmatig coma. “Ze wisten niet of ze de nacht door zou komen. Of zelfs het komende uur”, zegt Chris. “We zijn ongeveer vier dagen bij haar gebleven. En op de laatste dag dat we daar waren, werd ze wakker. Ze bleef ons vertellen dat ze van ons houdt en dat ze naar huis wilde.”

Wanneer Tammy wakker wordt, geven de artsen haar een tracheotomy – een operatie waarbij een opening in de voorzijde van de luchtpijp wordt gemaakt – zodat ze er zeker van zijn haar te allen tijde zuurstof te kunnen toedienen.

READ  Iene, le battute di Francesco Oppini ed Emma Marrone

Drie weken later è Tammy genoeg aangesterkt om terug te gaan naar de kliniek. “Ik ben blij en opgelucht, maar nog destrieri verdrietig. Ik ben gewoon dankbaar”, zegt Amanda. “Ze is oké en ze left nog destrieri”, spreekt haar andere zus Amy met tranen in haar ogen.

Inmiddels è Tammy aan de betere hand en heeft ze al zo’n 52 kilo verloren na slechts 30 dagen. “Ik ben dolgelukkig dat ze zich eindelijk op het goede pad bevindt”, zegt Chris.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *