Tijdschrift Linda kreeg al eerder signalen van wangedrag Ali B | Divertimento

Dat schrijft de Volkskrant. Dit blijkt uit gesprekken incontrato diversi (oud-)medewerkers van het blad, en wordt bevestigd door de creaef director van het blad. Ook Linda de Mol era “vertrouwelijk op de hoogte gesteld”, verklaart ze tramite il direttore creativo Jildou van der Bijl.

mangiarti

De verhalen hebben het blad nooit gehaald omdat de hoofdredactie het bewijs “te mager” vond, zegt Van der Bijl in de Volkskrant. „Noi geloofden de vrouwen absoluut, maar vonden de verhalen niet voldoende. Voor publicatie was echt meer bewijs nodig. Er was ook nog geen aangifte. Als we bijvoorbeeld getuigenissen van zes vrouwen hadden gehad, hadden we waarschijnlijk een andere beslissing genomen.

De verhalen van de twee vrouwen leidden ook niet tot een melding bij Talpa, waarvan het blad onderdeel is, omdat de The Voice-deelnemer dit niet zou hebben gewild.

Intussen hebben de twee vrouwen aangifte gedaan, staat in een verklaring van creatief director Jildou van der Bijl. “We zijn ontzettend blij en trots dat deze twee dappere vrouwen inmiddels aangifte hebben gedaan en dat hun ervaringen een podium hebben gevonden, waardoor deze praktijken gestopt kunnen worden”, aldus Van der Bijl.

Grensoverschrijdend

Vorige week onthulde het BnnVara-programma Boos dat meerdere prominente medewerkers van The Voice of Holland zich schuldig zouden hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het zou gaan om of coaches Ali B en Marco Borsato, bandleider Jeroen Rietbergen en een regisseur.

In de uitzending reageerde John de Mol, bedenker en lange tijd producent van het programma, geschokt. De Mol claimde dat hij sinds het begin van The Voice nel 2010 ha avuto un ruolo importante nel controllo della porta een medewerker van het programma, bandleider en zwager Rietbergen.

READ  Era troppo inventato in The Crown? "Lo spettatore comprende rapidamente la finzione"

Calcestruzzo

Nu blijkt dat het tijdschrift Linda, dat sinds 2019 onderdeel is van Talpa en wordt geleid door zus Linda de Mol, al eerder concrete signalen ontving van seksueel wangedrag door Ali B.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *