Waylon in tranen su schandaal The Voice, kijkers onder indruk | Sterren

Daags nadat het schandaal naar buiten kwam, reageerde Waylon alleen tramite la gestione di zijn. „Waylon heeft hier niks mee te maken. Dit è ok bevestigd vanuit RTL. Uiteraard vindt ook Waylon dit een hele kwalijke zaak. Bij Bello era Waylon in tranen toen hij vertelde dat hij echt van niets wist, maar zich wel schuldig voelde. „Ik loop daar zes jaar round. Ik heb nooit iets gezien of gemerkt en dat neem ik mezelf bijna kwalijk”, zei de zichtbaar aangeslagen zanger tegen Beau van Erven Dorens. „Ik ben niet schuldig, maar op het moment dat zoiets gebeurt voel je je er wel schuldig over dat je blijkbaar voor je eigen kandidaten, want er zijn ook mensen uit mijn teams waar wat mee gebeurd is, niet in staat bent geweest om hen een guarda plek te geven. Dat neem ik mezelf wel kwalijk.”

Waylon meende ook dat iedereen bij La voce dell’Olanda, di dat nu de mensen van de make-up zijn di de muzikaal leider, zich moet realiseren dat ze een machtspositie hebben. Eerder verklaarde John de Mol in de uitzending van Boos dat Jeroen Rietbergen, die door meerdere deelnemers werd beschuldigd van seksueel Grensoverschrijdend gedrag, geen machtspositie had. „Voor iedereen die die deur van La voce binnenkomt, heb jij een machtspositie. In dan heb io een verantwoordelijkheid. In heb ho messo I poten te allen tijde af te blijven van iedereen. Ook don je woorden moet je op een normal wield don je werk omgaan. Dat heb ik altijd gedaan. En daarom doet het extra pijn.”

READ  Il formato Summer School può essere utilizzato tutto l'anno

scuola waylon bij Bello aan incontrato twee deelnemers van het laatste, stopgezette seizoen van La voce. Hij wil proberen deze mensen ook zonder het program toch te helpen greener te komen in de muziek. Sui social media si vedono reazioni o emozioni di Woorden van Waylon overwegend positief. Waar een enkeling suggerisce dat het ‘krokodillentranen’ zijn, ‘zoveel weken na dato’, interpreteren anderen zijn woorden als ‘eerlijk’ en ‘oprecht’.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *