André van Duin è Omroepman van het Jaar: ‘Ik vind het een ontzettende eer’ | Spettacolo

videoAndré van Duin è uitgeropen tot Omroepman van het Jaar 2021. Il presentatore kreeg vandaag in Beeld & Geluid a Hilversum de wisselbeker uitgereikt.


Showredactie


Ultimo aggiornamento:
18:43
De 74-jarige Van Duin è de laatste jaren een kijkcijferkanon voor Omroep MAX. Hij presenteert onder più di successi Heel Holland Bakt in Denkend aan Olanda, waar miljoenen mensen op afstemmen.

Van Duin reageert verheugd op zijn onderscheiding. ,,Ik vind het een ontzettende eer dat ik deze prijs heb gekregen.” Over zijn werk zegt hij: ,,Ik heb altijd dingen gedaan die ik zelf leuk vond. Qua humor als ik het leuk vond, hoopte ik dat een ander er ook om kon lachen. Naderhand liet ik mensen meer oiln.” Lachend voegt hij toe: ,,Als ik er om kon oiln, kunnen anderen er ook om oiln.”

De tekst gaat verder onder de foto.

André van Duin

André van Duin © ANP / Leo Vogelzang

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt porta Broadcast Magazine. Van Duin è di 31e winnaar. In de afgelopen jaren gingen onder anderen John de Mol, Matthijs van Nieuwkerk, Jan Slagter, Humberto Tan, Floortje Dessing ed Eva Jinek hem voor. Ook de namen van Beau van Erven Dorens en Jeroen Pauw staan ​​​​op de wisselbeker. Van Duin: ,,Ik vind het heel bijzonder dat ik in dit rijtje sta. Het geeft wel aanzien. Omroepman van het jaar dan kom je toch anders binnen.

De huldiging era maandag in kleine kring. Vanwege corona waren alleen eerdere winnaars bij de ceremonie welkom.

Luister ha letto da AD Media Podcast:


Bekijk hieronder undici video op het gebied van Show & Entertainment:

READ  Questi proprietari di bed and breakfast cercano un partner nella nuova serie B&B Full of love | Media

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *