BRIEFJE VAN JAN – Aan Linda de Mol

Vendita / Venduto 2022Vendita / Venduto 2022

Lieve Linda,

Natuurlijk ben je sotto shock.

Het is nogal wat om erachter te komen dat op de werkvloer bij Talpa en op de redactie van je eigen blad algemeen bekend was dat jouw partner overal waar-ie kwam als een roofdier op zoek ging naar vers vrouwenvlees en dat hij de ietwat ranzige bijnaam ‘ Vieze Jeroentje’ aveva.

Voelt toch als voirad, dat al die ‘lieve mensen’ in jouw omgeving, die likkende ‘Lin-zeggers’ en die kruiperige ‘John-zeggers’, jou nooit een signaal hebben gegeven.

Al hadden ze I maar gezegd waar da Geheime Telefoon lag waarmee hij die dickpics verstuurde.

“Lin, kijk eens onder de stoel van Jeroens Porsche…”

Più era niet nodig geweest.

Dan was het balletje veel eerder gaan rollen en waren er in de periferie van The Voice of Holland (en The Voice Kids) veel minder slachtoffers gevallen.

Ik snap dat het nu een bende is in je hoofd.

Ho piegato slachtoffer van ‘Vieze Jeroentje’.

Maar je voelt je misschien ook wel schuldig over de mogelijke gevolgen van je naïviteit en je veel te grote vertrouwen in de Talpa- en LINDA.-mensen met wie je dagelijks werkt en die al die jaren hun mond tegen je hielden.

En dan zijn er ook nog allerlei giornalistan die niet op de payroll staan ​​​​of willen komen van bedrijven van de De Mol-dynastie en die dus gewoon schrijven wat ze vinden (aanwijzingen/bewijzen) en vinden (meningen).

Ik snap dat i op zo’n moment denkt: laat ik het allemaal eens anche ongefilterd van me af schrijven.

READ  Bertine ha ricevuto un soprabito da Meghan Markle: "Pensava fosse carino"

Dan noem je Beau van Erven Dorens, Rob Goossens e Youp van ‘t Hek “sensatiezoekende opinionisti”.

En Angela de Jong een “sneue, intens valse aanvoerster van een bizarre hetze”.

Dan benadruk je nog even dat je broer “de volledige waarheid sprak toen hij zei slechts van één incident op de hoogte te zijn geweest”.

Dan zeg je dat ‘Vieze Jeroentje’ “voldoende kapot gemaakt is”.

Dan suggerisce je dat jullie, dalla famiglia De Mol, “kapot moet omdat we rijk en machtig zijn”.

Dan benadruk je dat je zo’n groot hart hebt met: “Van mijn rijkdom deel ik jaarlijks de helft met mensen die het financieel zwaar hebben”.

En dan eindig je natuurlijk wel met een boodschap aan de andere slachtoffers, die meisjes en jonge vrouwen die met de seksverslaafden ‘Vieze Jeroentje’ en Alì B. en de zweterige handjes van Marco B. werden geconfronteerd. “Ik zou het fijn vinden jullie persoonlijk te kunnen vertellen hoe erg ik het vind en dat ik er iets aan gedaan aveva anche ik het geweten had, maar ik wist het niet.”

Ik snap dat i zulke dingen een keer van je afschrijft.

Maar ik zou nooit op de send-knop drukken.

Zeker niet zolang er bij het Openbaar Ministerie een aangifte wegens zware mishandeling en poging tot doodslag van zijn ex-verloofde tegen mijn neefje op afhandeling lag te wachten.

bugie!

JanD

PS. Gifttje. Voor de volgende keer dat je dingen van je afschrijft.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *