Dal Limburger: Linthorst jaar na Emiraten-avontuur weer op weg naar Nederland

Ever Linthorst vertrok inizio 2021 voirssend bij VVV-Venlomaar staat op het punt om terug te keren in de Eredivisi. De 21-jarige Venlonaar kwam het afgelopen jaar uit voor Al-Ittihad Kalba in de Verenigde Arabische Emiraten, maar è nu dichtbij een transfer naar Avanti Aquile.

Linthorst dacht afgelopen zomer al tevergeefs aan een terugkeer, maar nu lijkt het er alsnog van te komen. Volgens De Limburger kan hij tot medio 2024 tekenen in De Adelaarshorst. Zijn nog anderhalf jaar doorlopende contratto in de Emiraten moet nog afgekocht worden, maar over die afkoopsom wordt geen mededelingen gedaan.

Tijdens zijn VVV-periode kwam Linthorst tot zeven treffers in 52 officiële optredens. Voor Al-Ittihad Kalba è hij zeventien keer uitgekomen, zonder te scoren. Toen hij vorig jaar zijn transfer maakte, gaf Linthorst ruiterlijk toe dat het financiële plaatje ook een rol speelde. “Financieel is het gewoon zeer aantrekkelijk. Dit soort bedragen kun je in de Nederlandse subtop niet verdienen. Misschien alleen bij Ajax en PSV”, liet hij a gennaio 2021 weten. “Er zijn nou eenmaal aanbiedingen die je moeilijk kunt weigeren.”

lettore video

Controlla ieri da beste voetbalvideo’s

Meer video

READ  Hamelin Prog: Sofia Goggia vince la discesa di Altenmarkt e poi scoppia a piangere. Nicol Delago terza - la Repubblica

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *