Ex-vriendin prins Andrew betwijfelt echtheid foto con Virginia Giuffre

Op de foto die Victoria su Instagram-account deelt zien we Virginia los van Andrew. ‘Komt deze foto iemand bekend voor?’ schrijft ze erbij. Het is echter duidelijk te zien dat het plaatje bewerkt is.

Toch is Victoria Zelf overtuigd van haar aanwijzingen en gaat nog even door. Questa è la foto di Andrew stesso che ha incontrato Virginia e Ghislaine Maxwell che è nella casa di Jeffrey Epstein. ‘Geloof je nog altijd dat deze foto echt is? Wat als ik je vertelde dat een slachtoffer van Epstein mij heeft gezegd dat het hier om een ​​​​Ierse bodydouble gaat, die er achteraf op is geplakt?’

Eerder al vertelt Andrew in questa intervista ha incontrato BBC dat de foto nep is. “I kan niet zien of het een bewerkte foto is, want het beeld dat men gebruikt is een foto van een foto.”

Opvallend is het wel dat de ex-vriendin het nu opneemt voor Andrew. In de documentario die recentelijk is uitgekomen over Jeffrey Epstein en zijn rechterhand Ghislaine Maxwell, liet ze namelijk vallen dat er ‘nog meer mensen gestraft moesten worden’ en ze hoopte dat ‘Ghislaine nog meer namen zou noemen’. Blijkbaar aveva ze het hier dus niet su Andrew en is ze overtuigt van zijn onschuld.

Virginia wil een trial beginnen tegen de prins, omdat hij haar nel 2001 als 17-jarige, toen ze Virginia Roberts heette, drie keer zou hebben misbruikt. Dat zou in de kringen van de steenrijke zakenman e zedendelinquent Jeffrey Epstein hebben plaatsgevonden, muoiono nel 2019 zelfmoord pleegde in een cel a New York. Jeffrey zou Virginia hebben opgedragen seks met de prins te hebben.

READ  La coppia reale e Amalia sono arrivate a Bonaire per una visita ai Caraibi | famiglia reale

Virginia diende vorig jaar een klacht in. Een belangrijk obstakel voor de procedure tegen prins Andrew porro de deal die Virginia nel 2009 sloot ha incontrato Jeffrey Epstein. In de onlangs gepubliceerde overeenkomst, die eerder geheim moest blijven, staat dat ze een half miljoen dollar van Jeffrey heeft gekregen. In ruil daarvoor zou ze geen klachten tegen hem dell’entourage indiano di zijn.

De titels van Andrew zijn inmiddels afgenomen door zijn moeder koningin Elizabeth. Ze had veel moeite met deze beslissing, want voor hem was dit het ergste wat zij kon doen:

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *