ITV verruimt contracten The Voice-deelnemers | tv

Daags erna laat ITV aan Da Telegraaf weten dat zij ‘begrijpen dat voor talenten het belang en de mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen in hun muzikale career erg belangrijk is’. „ITV Studios ha iniziato a lavorare con i talenti di The Voice e The Voice Kids. Talenten waren altijd al vrij om op te treden, en nu zijn talenten ook vrij om exclusieve overeenkomsten binnen het contract aan te gaan, muziek uit te brengen, zich aan te sluiten bij een platenlabel, (commercial) overeenkomsten aan te gaan en deel te nemen aan andere televisieprogramma’s en talentenjachten.”

Tegelijk licht het productiebedrijf toe waarom er een geheimhoudingsclausule in het contract zit, ‘om te voorkomen dat de resultaten aan de kijkers worden bekendgemaakt voordat de aflevering is uitgezonden’. Gebruikelijk bij een vooraf opgenomen show, laten ze weten. “Uitzondering è uiteraard een eventuele melding van onacceptabel gedrag.” ITV wil dus ‘all talenten geruststellen dat hun contract hen er niet van weerhoudt zich te melden en voor deze meldingen verwijzen we naar Van Doorne’.

Eerder werd bekend dat het Openbaar Ministerie en de politie hebben een gesprek gehad incontrato il difensore Van Doorne dat in opdracht van tv-produttore ITV onderzoek doet naar de vermeende misstanden bij The Voice. De uitkomst van dit gesprek is dat mogelijke slachtoffers van zedendelicten worden opgeropen zich bij de politie te melden.

READ  Sylvie Meis presenta "Il fratellino di Damián" ai suoi seguaci

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *