Leontine Borsato laat weer van zich horen: ‘Het gaat goed’ | Sterren

„Zon, buitenlucht en vriendschap! (Oké, en een beetje wijn). Wanneer een van haar volgers vraagt ​​​​naar haar gemoedstoestand, antwoordt Leontine dat het goed gaat. Eerder dice weekend plaatste ze al een aantal Storie van het weekendje su Instagram.

La metà di dicembre è stata data alla fine del momento 22-jarige vrouw aangifte gedaan van ‘onzedelijke betastingen’ tegen Marco Borsato. De vrouw zei vanaf haar vijftiende te zijn misbruikt door de zanger. Leontine, ha incontrato Marco in questo momento e in una relazione che è stata pubblicata in precedenza. Wel liet haar manager weten dat zij ‘erg aangeslagen’ was, niet zou reageren en voorlopig een pauze zou nemen op Instagram.

Half januari volgden er via het onlineprogramma boom van BnnVara meer beschuldigingen aan het address van Marco Borsato. Hij zou in zijn functie anche coach bij La voce dell’Olanda in Il ragazzo della voces verscheidene kandidates en medewerkers hebben betast. Zijn advocaat laat weten dat er geen aangifte tegen hem ligt. „De enige aangifte die tegen hem is ingediend is van december jongstleden. Deze heeft niets te maken met het onderzoek naar de gang van zaken bij La voce”, aldus de advocaat.

READ  L'allenatore di canto André Hazes avverte anche Mart Hoogkamer: "È chiaro che ha bisogno di aiuto"

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *