Nick Cannon verontschuldigt zich bij de moeders van zijn kinderen | Sterren

Cannon verwacht momenteel zijn achtste kind, samen met model Bre Tiesi. Ha incontrato Alyssa Scott kreeg hij nel giugno 2021 zoontje Zen, die vijf maanden in seguito ha superato aan een hersentumor. Hij is ook vader van de tienjarige tweeling marocchino en Monroe, die hij met zijn ex-vrouw Mariah Carey kreeg. Daarnaast deelt hij de vierjarige Sagon en eenjarige Powerful Queen mette Brittany Bell in alto hij nog een zeven maanden oude tweeling mette Abby DeLaRosa: Zion en Zillion.

Achtste gentile

Op 31 gennaio bevestigde de presentator de komst van een achtste kindje, dat hij verwacht met Tiesi. Achteraf gezien vindt Cannon dat hij dit niet op de juiste wijze bekend heeft gemaakt. Daarmee arbitrart hij aan zijn zoontje Zen, die inizio dicembre overleed. „Ik wilde op een rispettovole manier vertellen dat ik opnieuw vader word en rekening houden met Alyssa Scott, de moeder van Zen. Bre begreep dat en liet de beslissing geheel aan mij. Ook zorgde ze ervoor dat er niks op sociale media kwam”, aldus Nick. Nadat er foto’s van een ‘gender reveal-party’ in de media verschenen aveva Cannon geen andere keus dan het nieuws te bevestigen. Dat atto hij in zijn talkshow.

Nu hij daarop terugkijkt vindt Cannon dat hij dat niet goed aangepakt heeft. Hoewel de presentator blij was om opnieuw vader te worden, was hij nog altijd bezig met rouwen om Zen. „Ik vroeg me constant af wat het juiste moment was. Hoe deel ik ha detto? Ik wilde het rouwproces rispetto, maar dat heb ik verkeerd gedaan. Ik had het overlijden van Zen en de zwangerschap van Bre niet met elkaar in verband moeten brengen. Het staat los van elkaar.

READ  Il rapper Lil Kleine è stato arrestato domani con l'accusa di tentata aggressione aggravata

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *