Roy uit Over Mijn Lijk verwacht kindje: ‘Hoe lang kan ik ervan genieten?’

Roy en Annick zijn door het dolle heen als blijkt dat ze een ‘mini-Roy’ verwachten. Toch voelt het door de ziekte van Roy allemaal wel heel erg dubbel. “Aan de ene kant praten we over de dood, en aan de andere kant over een nieuw leven”, vertelt Roy als presentatore Tim Hofman langskomt.

Hij vervolgt: “Ik geniet vooral van de zwangerschap van Annick, en van alle leuke dingen die we meemaken. Maar ik denk wel heel erg na over het feit: hoe lang kan ik er nog van genieten?” Want vanwege zijn ziekte is de toekomst onzeker. “In het beste geval is het kindje 10 voordat papa er niet meer is.”

Toch blijft hij hoop houden, al weet hij niet di dat reëel is. “Ik weet dat er ergens een moment komt dat ‘ie zijn vader moet gaan missen. Dat vind ik echt wel een dingetje, maar we hebben er ook zelf voor gekozen. (…) Soms denk je wel: heb ik wel de juiste keuze gemaakt Voor hetzelfde geld overkomt me wat en zit ik er over een paar maanden heel anders bij.

Het mooie nieuws è la porta delle famiglie van Roy e Annick incontrati blijdschap ontvangen en al hebben zij uitgesproken hen door dik en dun te steunen, toch heeft de zwangere Annick er af en toe moeite mee. “Soms weet ik niet meer wat ik voel”, vertelt ze. Maar soms lukt dat niet omdat Roy zijn ziekte overheersend è.”

In Oltre Mijn Lijk volgt Tim Hofman jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Sinds de start van het nieuwe seizoen op 5 januari is het antal kijkers niet onder het miljoen gezakt.

READ  Ezra Miller multato e condannato a un anno di libertà vigilata per furto con scasso | Dimmi

Oltre Mijn Lijk è elke woensdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. De aflevering van afgelopen woensdag kijk je ieri terug.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *