Publieksavond Gezondheid in Land van Cuijk op 9 febbraio

SINT-HUBERT | De Milieuvereniging Land van Cuijk houdt op woensdag 9 februari een publishksavond over gezondheid in De Jachthoorn a Sint Hubert. Anvang è alle 19:30.

Da Omgevingswet komt er aan. Die gaat een heleboel wetten en besluiten vervangen. Als gevolg hiervan gaan de gemeenten, ook de gemeente Land van Cuijk, een Omgevingsvisie opstellen. En in die visie kan de participatie – het meepraten door de inwoners – een belangrijke plek krijgen. De Milieuvereniging Land van Cuijk è van mening, dat meepraten het beste kan, als je goed geïnformeerd bent. Daarom organiseert de vereniging een cyclus van vier lezingen. De tweede lezing gaat su gezondheid, de derde su landbouw en natuur. De vierde gaat sull’energia.

Gezondheid
Op deze avond wordt een aantal feiten over undici leefomgeving voorgeschoteld. Water goed gaat en wat beter kan. Daarbij is het belangrijk om na deze avond te weten hoe de gemeente in al haar plannen rekening kan houden met de gezondheid van haar inwoners. Juist in de nieuwe gemeente Land van Cuijk van belang, die met die Omgevingsvisie aan de slag moet. Renske Nijdam, Adviseur Milieu en Gezondheid, en Geke van Dick, Functionaris Gezondheidsbeleid, beiden van GGD Hart voor Brabant zullen de spits afbijten.. Daarna zal Dr. Ignas van Bebber, chirurg van het Jeroen Bosch ziekenhuis een antal gezondheidsaspecten bespreken. Zeker komt luchtkwaliteit aan de orde en the Schone Lucht Akkoord, dat door vier van de vijf voormalige gemeenten in the Land van Cuijk is ondertekend. De zaal krijgt volop de gelegenheid de sprekers te bevrage.

Anmelden
Depubliksavond è aperto il 9 febbraio dalle 19.30 a De Jachthoorn, Wethouder Lemmenstraat 13 a Sint Hubert. Zaal è aperto alle 19:00 Aanmelden Gewenst: [email protected]

READ  I dispositivi indossabili accettano questi 10.000 passi al giorno?

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *