Topfavoriet België geeft niet thuis op WK Mixed Team Relay, Italië wint voirssend

Italië heeft het eerste Mixed Team Relay-evenement in het veldrijden gewonnen. De Belgen, huizenhoog topfavoriet, moesten genoegen nemen met plek drie.

La staffetta della squadra mista è geen officieel onderdeel van het WK, maar een testeven. Zo werd het vooraf ook ingeschat; Weinig crossexperts toonden oprechte interesse in de discipline, die weinig wereldtoppers wist te trekken a Fayetteville. In compenso Nederland non era presente.

Bij de Belgen was het Soete die het spits mocht afbijten. Hij wedijverde lange tijd met de jonge italiano Samuele Leone, die als een komeet van start ging. Leone blies zichzelf echter op, hij kon het niet bolwerken op de lange klim in het course. Daar was het Soete die de kop nam en zijn tegenstanders op achterstand zette.

Boro vs. di zes vrouwen

Tutte le cose belle di Belgen per una donna, un amico di Michael Boros per le sue donne. Ondertussen naderde Silvia Persico leidster Kiona Crabbé van de Belgen, ha incontrato Boros op komst. De Tsjech reed alle dames voorbij, maar een mechanisch problemem zorgde voor wat vertraging. Toch was het Boros die als eerste doorkwam.

België, met Alicia Franck, mocht als derde ronde drie induiken, met de Tsjechen en de Italianen voor hen. In questo modo puoi controllare la staffetta della squadra mista toch uit op een spannende strijd, daar er vantevoren verwacht werd dat de Belgen alles op een hoop zouden rijden.

De Italianen en de Verenigde Staten pakten over van Tsjechie, het leken erop dat zij het in de slotronde mochten gaan uitmaken. Niels Vandeputte probeerde het gat nog te dichten, maar porro te laat te komen. Uiteindelijk waren het de Italianen die de Amerikanen voor eigen publish af wisten te troeven.

READ  Mattia Binotto e Charles Leclerc ridono di false informazioni dall'Italia: "Niente di vero"

Staffetta a squadre miste Uitslag WK veldrijden 202

🥇️Italia
🥈️ Verenide Staten
🥉 Belgio

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *