De handle om je dag gezond te starten – en dat vol te houden

Nieuw jaar, nieuwe gezonde gewoontes. Herkenbaar? Vast en zeker, want uit onderzoek blijkt dat de meeste goede voornemens te maken hebben met ofwel gewicht verliezen of het aanleren van nieuwe, gezonde gewoontes. Voordat je jezelf op rantsoen zet, hebben we iets gevonden waar je heél blij van wordt. Oot is namelijk het ultieme bewijs dat gezond en lekker goed samengaan.

Gezonde start van je dag

Ontbijten is gezond – tenzij je de dag start met een maaltijd vol (verborgen!) Sukers. Dat laatste is helaas vaak het geval wanneer je ‘gezonde’ muesli of cruesli denkt te eten. Bij oot pakken ze dat gelukkig anders aan. Het merk biedt een groot aanbod aan granola’s met heel weinig suikers, kraakvers gebakken en 100% puur natuur. Valentine van der Lande kwam nel 2017 op het idee, toen ze het zat was om met grote (ongezonde) pakken granola en muesli te sjouwen. ‘Ik was altijd al gek op ontbijtgranen, maar kon nergens iets vinden dat lekker én gezond was. Alle pakken die ik in de supermarkt omdraaide zaten vol met onnatuurlijke dingen en tjokvol suikers.’ Incontrato behulp en de adviezen van chef-koks, voedingswetenschappers en bakkers ontstond Oot: het merk with oprecht goede muesli. De verpakkingen zijn handzaam en passen bovendien door je brievenbus. Gesjouw è dovuto verleden tijd. Ben io e io erste zak verknocht – dikke kans – dan sluit je gemakkelijk een sottoscrizione af di bestel voglio het jou uitkomt.

Variazione Gezonde

Gezondheid zit ‘m niet alleen in het minderen van suikers en het binnenkrijgen van de juiste voedingsmiddelen; variatie is minstens zo belangrijk – en dat weten ze bij Oot ook. Incontrato di verschillende smaken heb io iedere dag een ander ontbijt. En dat maakt het wat ons betreft zo’n succes: elke ochtend heb je opnieuw de keuze voor welke gezonde optie je gaat. Van de Keto Granola tot de Paleo Mix di spezie di zucca; l’assortimento bevat voor ieder wat wils. En voor het geval je écht even geen inspiratie hebt, raden we je Oots nieuwsbrief aan, boordevol recepten en inspiratie. Voor een gezonde start van de dag. Kortom: een gezond voornemen volhouden was nog nooit zó makkelijk. Met de kortingscode molto alla moda* betaal I geen verzendkosten.

READ  Il telescopio Hubble si prende una pausa: entra inaspettatamente in modalità provvisoria, ma non preoccuparti

*geldig tot 19 febbraio

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *