‘Investitori americani spelen Monopoli mette undici huizenmarkt’ | Economia

Podcast Geld DichtbijDe absurde prijsstijging van woningen en huurwoningen in de vrije settore komen volgens een nieuw rapport door grote Institutionele beleggers, veelal uit Amerika, die duizenden woningen in Nederland opkopen. Dat en meer onderwerpen komen aan bod in de nieuwste aflevering van Geld Dichtbij. In de podcast verslaggevers geldzaken en economische onderwerpen die je in je portemonnee voelt.

In questo podcast gaan economieverslaggevers Ton Voermans en Peet Vogels ha incontrato il presentatore Bram Verbrugge in op het nieuws rond grote Institutionele beleggers, vaak Amerikaanse. Zij hebben de afgelopen tien jaar per meer dan 15 milioni di euro vincendo in Nederland opgekocht. Dat komt ongeveer neer op het antal woningen in een stad als Dordrecht. Dat blijkt uit een onderzoek naar de rol van investeerders sul mercato europeo dei vincitori in opdracht van de Groenen nel Parlamento europeo. ,,Investitori americani spelen Monopoly ha incontrato undici huizenmarkt”, aldus de Europaparlementariër Kim van Sparrentak van GroenLinks.

Verhoging van de affitto

Beleggers op de aandelenbeurs ad Amsterdam lasciati nauwgezet op de woorden della Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell. Hij hintte tijdens een toelichting op het Amerikaanse rentebesluit op een verhoging van de rente, wat ongunstig kan zijn voor de antrekkelijkheid van aandelen.

READ  I membri del VVD si rivoltano contro i piani di azoto del governo: "Mark Rutte è lì da troppo tempo"

Guarda il pannello de soprannome di van fietsen, il produttore Accell porta un gruppo di investitori. Il consorzio ha pagato per il KKR un peso di 1,6 milioni di euro per il prezzo più basso al Batavus en Sparta. Verdwijnt hiermee de Nederlandse glorie rond de oer-Hollandse fietsenmerken?

Werkdruk

En abbiamo parlato su het ziekteverzuim op de werkvloer. Uit een survey onder werkgevers blijkt dat het verzuim is opgelopen tot 12 procent en dat leidt tot veel werkdruk bij de achterblijvers.

Luisteren dovuto! Naar de wekelijkse podcast Geld Dichtbij, esperti waarin in verslaggevers alle hoofd-, rand-, en bijzaken bespreken of het gebied van geld in economics.

Liever luisteren via Spotify? Dat kan! Di luister hier de vorige afleveringen terug:


Bekijk hier al undici video sopra l’economia:

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *