Amerikaanse familie sleept vruchtbaarheidskliniek voor de rechter na test del DNA: “Waar was mijn Italiaanse afkomst?”

© DeFamily Harvey

Een Amerikaanse famiglia heeft een klacht ingediend tegen een vruchtbaarheidskliniek. 30 anni dopo aver consultato i libri di testo dat hun dochter niet biologisch afstamt van haar vader. “Ik kreeg de resultaten van de test binnen. Mijn afkomst era Iers, Welsh, Duits… Maar waar was het Italianans van mijn papa?”

Mike e Jeanine Harvey hanno ricevuto una risposta per toeval toen ze voor Kerstmis voor hun hun dochter Jessica een DNA-kit kochten. De jonge vrouw zou haar dertigste verjaardag in Italië vieren en voor ze vertrok, kochten haar ouders een popular kit van Ancestry.com. Zij en haar man hoopten met de resultaten in Italië verre familie te kunnen vinden, zegt de familie.

Mike Harvey, haar vader, heeft Italiananse roots, maar dat bleek helemaal niet uit de test. “Ik zat op het werk aan m’n bureau toen ik die resultaten binnenkreeg”, vertelt Jessica. “Ik zag Radici Engelse, Ierse, Weslshe, Zelfs di origine Duitse. Maar waar è het italiani? Signori siciliani? Guarda, cosa, nick? Er kwam een ​​​​nieuwe test en die bevestigde: er is 0% kans dat je biologisch verwant bent aan je vader, klonk het.

Moeilijk uit te leggen

Het nieuws kwam voor de hele familie als een schok. Zij hadden tot haar dertigste verjaardag helemaal niets vermoed. Mike en Jeanine ondergingen de fertiliteitsprocedure, een vorm van inseminatie, in een ziekenhuis in Ohio. Hun Dochter Werd nel ’92 Geboren. Volgens de procedure wordt het sperma rechtstreeks in de baarmoeder geïnjecteerd om de kans om zwanger te raken te verhogen.

READ  Ronaldo è tornato, può nascondere a Pirlo i limiti della Juve: cosa ci vuole per vederlo contro lo Spezia | Prima pagina

“Het is also wakker worden in het leven van iemand anders”, zei Mike Harvey. “Beseffen dat je realiteit niet is wat je dacht dat het was, is moeilijk uit te leggen.”

Toch Blij

Volgens de familie zou de biologische vader een man zijn die ook een vruchtbaarheidsbehandeling onderging op hetzelfde moment en in dezelfde kliniek. Jessica Harvey ha detto che ha un sacco di soldi e un bel regalo.

Een woordvoerder van het bewuste ziekenhuis – Summa Health System – zegt in una dichiarazione dat ze de situazionie serieus nemen e dat ze goed begrijpen dat dit een zware impact heeft op de familie.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *