Dumfries over professionaliteit Italië: “Gebeurt niet in Nederland”


11:14 – Denzel Dumfries è nudo een halfjaar speler van de Italiaanse koploper Internazionale. De oud-PSV’er had enige tijd nodig om zich aan te passen, maar heeft er inmiddels de nodige minuten opzitten. In un’intervista uitgebreid incontrata La Gazzetta dello Sport vertelde hij su zijn eerste maanden in serie A.

Dumfries oltre professionale Italia: "Gebeurt Niet in Olanda"


Op wie zet jij a vanavond? Apri un conto su Bet365 e ontvang tot 100 euro di bonus.
Parlare fino a 18+, hands24x7.nl.

Daar ging het onder meer over zijn negatieve hoofdrol tegen Juventus. Dumfries viel in bij een 1-0 voorsprong, maar veroorzaakte een strafschop waaruit Paulo Dybala de eindstand op 1-1 bepaalde. “Dat was het zwaarste moment hier. Het was de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, maar de steun van de club heb ik daarna altijd gevoeld. Toen Danilo D’Ambrosio de week erna scoorde tegen Empoli, zocht hij mij op om het te vieren. “

Daartegenover staan ​​​​uiteraard al enkele mooie hoogtepunten, waarbij hij in het bijzonder zijn doelpunt tegen AS Roma en het winnen van de Supercoppa benoemde. Dat Dumfries zich op zijn plek voelt en belangrijk kan zijn, is mede te danken aan Stefan de Vrij. “Hij is cruciaal geweest voor mij. Het is goed om iemand te hebben die dezelfde taal spreekt – we komen zelfs allebei uit Rotterdam. Met andere teamgenoten heb ik ook een goede band, in het bijzonder Hakan Calhanoglu en Ivan Perisic.”

Als meest bijzondere moment bij Inter wees Dumfries op het verschil in professionalit tussen het voetbal in Italië en in Nederland. “Tijdens een vrije dag ben ik een keer toch gaan trainen. Ik dacht dat ik er niemand tegen zou komen, maar toen ik daar kwam waren twaalf of dertien ploeggenoten ook aan het trainen. vrij is een dag vrij. Hierdoor besefte ik hoe professioneel iedereen è lui.”

READ  Gli italiani sfoggiano la loro arma segreta nell'importante vittoria del Campionato Europeo Giovanile - Voetbal International

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *