maart Sana Fiera Slow Wine di Bologna

De eerste editie van Sana Slow Wine Fierahet internationale evenement gewijd aan goede, pure en eerlijke wijn, en de allereerste internationale bijeenkomst van de Slow Wine Coalition, zal worden gehouden in Bologna furgone zondag 27 marzo t/m dinsdag 29 marzo 2022.

Er is reeds grote belangstelling getoond voor het evenement van wijnproducenten uit de hele wereld.

Naast Italië zullen er producenten uit Albanië, Argentinië, Bosnië, Brazilië, Bulgarije, Chile, Kroatië, Frankrijk, Duitsland, Macedonia, Montenegro, Perù, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje en de Verenigde Staten aanwezig zijn.

Een wereldtournee van wijnen en wijnmakers, afgestemd op de princes van de Coalizione Slow Wine en geïnspireerd door het Slow Food Manifesto per il bene, il puro en eerlijke wijn: milieuduurzaamheid, bescherming van het landschap en de social-culturele rol van wijnhuizen in hun eigen omgeving.
Alle activiteiten die samen de spil van het evenement vormen, zijn bevestigd.
“Om een ​​zo groot mogelijke deelname van afgevaardigden van de Slow Wine Coalition aan de drie conferences over het Slow Food Manifest voor goede, pure en eerlijke wijn mogelijk te maken, zullen deze sessies online worden gehouden in de week vóór de fysieke beurs in Bologna.Om di Sana Slow Wine Fiera operazione Bologna Orgoglioso in te wijden, houden we een plenaire vergadering waarin de thema’s besproken tijdens de online conferences zullen worden voorgesteld: een synthese van de revolutie in de wijnwereld die de Slow Wine Coalition teweeg wil brengen.

De drie dagen voor professional uit de sector (restauranthouders, handelaren, importers, distributori, koks, sommeliers, enz) worden gehouden van zondag 27 maart tot dinsdag 29 maart, waar ze de beste Italiane wijnhuizen en een selecte groep internationale exhibitoren kunnen ontmoeten en zaken kunnen doen”, legt Giancarlo Gariglio, coordinatore di Slow Wine Coalition, uit.producenten zelf kunnen ontmoeten.

READ  Tod's SpA supera il miliardo di euro di fatturato

Al onze bezoekers worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan onze negen Masterclasses onder leiding van producenten en expert, waar ze meer te weten kunnen komen over de productiefilosofieën achter enkele van ‘s werelds beste wijnen.”

Biglietti zijn uitsluitend online verkrijgbaar; zie di sito web.

Het Bologna Exhibition Centre strekt zich uit su un totale di 375.000 vierkante metro, met een binnen- en buitenruimte van in totale 36.000 vierkante metro. De 18 paviljoenen zijn volledig bekabeld, geklimatiseerd en uitgerust met computersystemen, de 5 onafhankelijke ingangen maken het mogelijk om meerdere evenementen tegelijkertijd te organizzaseen.

Flessibilità nella mobilità può essere utilizzato per un totale di 14.500 oltre 14.500 unità di parcheggio in più per la prenotazione.

Het Bologna-Fiere is het eerste beurscomplex met een eigen afrit op de autosnelweg, die deel uitmaakt van een globaal project dat – samen met de dynamische derde rijbaan – het verkeer wil stroomlijnen en een direct toegang tot de beurs wil garanderen, waarbij de ringweg vermeden wordt. Per quanto riguarda l’elikopter reist, è er una piattaforma per elicotteri dak van Hal 16-18. Una speciale sala “BolognaFiere” può essere vista e dedicata agli specializzandi di tre giorni speciali.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *