Nesim ha scritto un post di openhartige su mental gezondheid:

Pandemia

Veel mensen kampen met psychische problemen en tijdens de pandemie zijn die klachten alleen maar toegenomen. Eerder vertelde Bizzey over zijn depressie bij FunX en nu doet ook Nesim open en eerlijk zijn verhaal tramite Instagram.

depressione

“Ik ben opgegroeid met een mentalteit van gewoon man zijn en doorgaan, geen emoticies tonen en doorknallen Als man praat je niet over je emoties. Huilen? Ben je een pussy ofzo? Je gaat toch niet lopen janken?”inizia Nesim zijn verhaal. “Afgelopen jaar heb ik hier de prijs voor moeten betalen. Ik kwam in een depressie terecht waar je niet goed van wordt.”

gedachtes suicida

Nesim vertelt dat hij enorm negatief was en zelfs kampte met suicidale gedachtes. “Ik ben daar destijds gedeeltelijk uitgekomen door heel veel met een psycholoog te gaan praten en te werken aan mijn mental gezondheid.” Ook heeft hij veel steun gehad aan zijn vrouw.

social media

Helaas zit Nesim weer niet andato in zijn vel. “Ik heb echt moeite met telkens maar mijn masker op te zetten om voor jullie de hele tijd blij te doen. Dat is ook een beetje het problemem van social media… Iedereen ziet je alleen maar lachen en leuk doen”leggi tutto. “Ik heb moeite met sociale contacten onderhouden. En soms is het moeilijk om uit te leggen wat het dan precies is. Wat voel I? Hoe voel je je? Soms zijn het gewoon de demons in je hoofd waarmee je in strijd bent.”

Emoji sul ciclo continuo

Omdat Nesim weet dat hij niet de enige is, wil hij zijn verhaal delen. “Ik hoop voor mij en vele anderen dat we deze period ook weer zullen overwinnen.” Verder wil hij zeggen dat het oké is om je emoties op de vrije loop te laten, óók als man. “Moest deze shit ff kwijt. Love”sluit hij zijn post af.

READ  Catturato la prima immagine diretta di un mondo alieno - Spazio e astronomia

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *